Home Nieuws Acteur Ferri Somogyi vader geworden van een tweeling

Acteur Ferri Somogyi vader geworden van een tweeling

acteur Ferri Somogyi

Acteur Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle zijn de trotse ouders geworden van een eeneiige tweeling. De jongens zijn met 35 weken geboren, schrijft Somogyi zelf op social media

Net voor de kerst maakte Somogyi bekend dat zijn vrouw in verwachting was van een eeneiige tweeling. ,,Ongelofelijk, dat ik dit mag meemaken!” Samen met Noëlle heeft hij ook al een dochter, Véda.

In het ziekenhuis

De tweelingbroertjes zijn op 17 mei om 01:10 en 01:22.geboren en hun namen zijn Lux Sándor & Imre Louis.  ,,Ze hebben beiden een prachtig gewicht van 2365 gram en 2320 gram”, schrijft acteur Somogyi op zijn Instagramaccount. ,,Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken. Wat een wonder!! Trotse ouders!!”

De jongens zijn vernoemd naar hun opa. De vader van Ferri, die in 2015 op 72-jarige leeftijd overleed, heette Imre Sándor Somogyi.

In tranen door pijn

Noëlle schrijft op haar Instagramaccount ook nog dat haar jongens het ‘super goed doen’. Eind maart schreef de vrouw van de acteur over haar tweelingzwangerschap: ,,Wow, nog even (1,5 wk) en ik draag 30 weken twee jongetjes in mijn buik! 💙 Zo bijzonder om weer een zwangerschap mee te maken, hoewel ik zeker weet dat ik het niet ga missen. 😉 Ben zo benieuwd hoe ze eruitzien, hoe Véda op ze reageert en nog veel meer. Maar ik hoop vooral zo dat ze gezond en wel ter wereld komen.”

Ook schreef ze toen dat haar zwangerschap haar wel veel pijn opleverde. ,,Ik kijk uit naar het terugkeren van mijn normale lichaam, want ik geloof niet dat dit heel gezond voor je is. 🤣🙊 Ik zit geregeld in tranen door pijn, maar weet ook dat dat straks slechts een herinnering is. Twee schoppende baby’s en iedere goede echo maken veel goed. 🙏🏼  Straks gewoon 3 kinderen in huis! Wauw. 😍”

Lees ook: Deze beroemdheden zitten in hetzelfde schuitje als jij

Foto: Instagram/@ferrisomogyi