Home Home Over TwinZine

Over TwinZine

Alles over tweelingen. Over het krijgen, zijn, hebben, houden van, het mooie, het moeilijke, het spannende en het bijzondere.

Dat lees je hier, op TwinZine, hét online magazine voor (ouders van) tweelingen. Opgezet door mij, Annemarie, journalist en moeder van een zoon & tweelingdochters. Die kinderen zijn niet meer zo klein als op deze foto’s (en ik ben intussen ook niet meer zo jong), maar zo heb je in elk geval een beetje een beeld van ons. Delen over mezelf/ons vind ik best lastig, maar delen over tweelingen wil ik wél. Kennis en ervaringen. Omdat ik miste wat jij hier vindt: serieuze info, humor, nieuws, heel veel tips en lijstjes, interviews en verhalen van (ervarings)deskundigen.

Ik hoop dus dat je ons gaat volgen! Dat kan natuurlijk door regelmatig een kijkje te nemen op deze website, maar ook via Facebook en Instagram. En vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief!

xxx

PS: De posts op deze website kunnen affiliate links bevatten. D.w.z. dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Dat kost jou uiteraard niets extra’s (sterker nog, soms is het zelfs voordeliger!) en het gaat om betrouwbare linkjes. Ik wil je bij deze bedanken als je gebruikmaakt van de links, want daarmee help je mij weer om nóg meer mooie content te maken!

tweeling TwinZine
Fotocredits: Wiebrig Krakau