Home Nieuws Dit zijn de allerleukste gênante tweelingverhalen!

Dit zijn de allerleukste gênante tweelingverhalen!

gênante tweelingverhalen

In de spiegel zwaaien naar jezelf, omdat je denkt dat je je tweelingbroer ziet. Of de verkeerde tweelingzus in de billen knijpen. Deze gênante verhalen moet je lezen!

In een topic op Reddit.com deelden websitebezoekers hun meest gênante verhalen en die blijken vaak hilarisch te zijn. Zo schrijft een vrouw dat ze de verlovingsfoto’s van haar en haar aanstaande deelde. Facebook had automatisch haar zwager erin getagd! Zij ontdekte dat pas nadat ze het had geplaatst…

Of die van een man die zijn vriendin stevig in de billen kneep toen hij achter haar stond. Pas nadat alle anderen in dezelfde ruimte hem aanstaarden, ontdekte hij dat die billen aan de tweelingzus van zijn vriendin toebehoorden.

Heel grappig en ongetwijfeld best wel gênant op het moment zelf: de man die dacht naar zijn tweelingbroer te zwaaien en vervolgens ontdekte dat hij zichzelf in de spiegel zag.

Evil twin

En dit gênante moment is tegelijk hilarisch (en bijna een reden om geen eeneiige tweeling te daten ;-)): ,,Mijn ex scrollde eens door foto’s op Facebook en zei: je ziet er echt lekker uit op deze foto. Maar ik was het niet.”

Deze grap is wel heel heftig: ,,Mijn vriendin en ik hadden net seks gehad toen ze naar me keek, diep zuchtte en zei: ‘Zeg niets tegen …’, terwijl ze geluidloos haar eigen naam uitsprak. Ik vloog uit bed omdat ik dacht dat ik seks had gehad met haar tweelingzus en begreep pas dat het een grap was toen ze onophoudelijk begon te lachen. Sindsdien weet ik dat ik een relatie heb met de ‘evil twin’.”

Ook een mooi verhaal?

Meer lezen? Check hier even het draadje op Reddit. Heb jij ook zo’n mooi verhaal? Deel het vooral met TwinZine onder de post of via redactie@twinzine.nl

Lees ook: 6x waarom een tweelingzus (of broer) top is

Origineel gepubliceerd in augustus 2019. Laatste bewerking in oktober 2023.

Foto: Pixabay