Over TwinZine

Alles over tweelingen. Over het krijgen, zijn, hebben, houden van, het mooie, het moeilijke, het spannende en het bijzondere. Dat lees je hier, op TwinZine, hét online magazine voor (ouders van) tweelingen.

Opgezet door mij, Annemarie, journalist en moeder van een zoon & tweelingdochters. Tot TwinZine online niet heel extravert, maar ik vond dat ik met de billen bloot moest. Dus hier ben ik dan met mijn gezin (-1, maar hij mocht skippen ;-)).

Delen wil ik. Kennis en ervaringen. Omdat ik miste wat jij hier vindt: serieuze info, humor, nieuws, heel veel tips en lijstjes, interviews en verhalen van (ervarings)deskundigen.

Ik hoop dus dat je ons gaat volgen! Dat kan natuurlijk door regelmatig een kijkje te nemen op deze website, maar ook via Facebook en Instagram. En vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief!

xxx

Fotocredits voor Wiebrig Krakau!

PS: De posts op deze website kunnen affiliate links bevatten. D.w.z. dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Dat kost jou uiteraard niets extra’s (sterker nog, soms is het zelfs voordeliger!) en ik neem alleen links op van websites of producten waar ik zelf voor 100 procent achter sta. Ik wil je meteen bedanken als je gebruikmaakt van deze links, want daarmee help je mij weer om nóg meer mooie content te maken!