Home Nieuws Dit wil je maken: een speciale cocktail voor tweelingmoeders!

Dit wil je maken: een speciale cocktail voor tweelingmoeders!

cocktail tweelingmoeders

Het is Moederdag! Als het goed is, word jij vandaag dus extra in het zonnetje gezet. En deze cocktail wil je (voor jou laten) maken: de Twinlet, speciaal voor tweelingmoeders.

Een cocktail voor álle moeders, maar speciaal voor tweelingmoeders, dat hoor je goed. De creatie komt van Marcella, die de blog Borrels & Bites runt. Deze lieve tweelingmama leerde ik kennen op Instagram. Ik kreeg eerst een zoon, daarna eeneiige meisjes. Zij precies andersom: eerst een dochter, daarna eeneiige jongens.

Teder én heftig

En dat tweelingnieuws vond ze, net als ik, best even schrikken in het begin: ,,’Nou, wat zie je?’ vroeg de echoscopiste. Ik dacht, als ik niks zeg, dan is het niet zo. Na een lange stilte brabbelde ik dan toch zachtjes ‘Het zijn er toch geen twee hè?’. Toch wel! Ik denk dat ik huilde, lachte en heel veel holy shit heb geroepen.” Intussen noemt ze haar jongens haar ‘cadeautjes’, dus het is helemaal goed gekomen hoor. 😉

In onze Instagramgesprekken over het tweelingmoederleven, het ondernemersleven & meer ontstond het idee voor de cocktail. Marcella: ,,Het leek mij leuk om, in het speciaal voor tweelingmoeders, een cocktail te bedenken die het tweelingmoederschap omvat. Teder, zacht, lief maar ook af en toe heftig. Dit verklaart de 60 ml gin! :)”

Zelf maken

Wil je weten hoe je de Twinlet maakt? Check dan hier het recept! Hier lees je ook wat meer tweelingmama facts van Marcella, plus al haar andere inspirerende blogs voor heerlijke hapjes en drankjes.

Lees ook: De mooiste momenten van een tweelingmoeder

Origineel gepubliceerd in mei 2021. Laatste bewerking in mei 2023.

Foto: Borrels & Bites/Marcella