Home Nieuws Babypraat: tweeling kletst voor het eerst met elkaar

Babypraat: tweeling kletst voor het eerst met elkaar

tweeling kletst voor het eerst

Herinner jij je nog het moment waarop je baby’s elkaar voor het eerst echt opmerkten? Deze tweeling heeft dit schattige momentje nét gehad en het staat op film!

Ik kan het me nog zo goed herinneren. In al die hectiek van het zorgen voor twee baby’s en een peuter waren daar van die bijzondere momenten die je echt alleen hebt bij een tweeling. Eentje daarvan was dat ze voor het eerst echt op elkaar reageerden.

Mijn meiden lagen naast elkaar op een speelkleed met de gezichtjes naar elkaar toe. De ene begon te brabbelen, viel even stil en de ander ‘reageerde’. Ze maakten echt geluidjes naar elkaar, zo lief!

Tweelinggebrabbel

Eigenlijk net zoals de tweelingbroertjes in het filmpje hieronder, die zichtbaar blij worden van elkaars gebrabbel. Heerlijk om te zien toch?! Zeker als het bij jou – net als bij mij – alweer wat jaartjes geleden is dat je dit zelf meemaakte.

De moeder van de jongens plaatste het filmpje in januari 2020 op YouTube en schreef erbij dat het voor het eerst was dat haar vier maanden oude baby’s elkaar echt opmerkten. ,,Tot nu toe hadden ze de ander nog niet zo opgemerkt en ook niet zo gereageerd op elkaar, maar nu leken ze het echt geweldig te vinden.”

Bekijk meer filmpjes van hele schattige en soms ook wel pittige tweelingmomentjes: Deze filmpjes vol tweelingrivaliteit maken jouw dag

Origineel verscheen in februari 2020. Laatste bewerking in januari 2024.

Video: YouTube/Tara and the twins