Home Opvoeden Eliza kreeg 3 kinderen in 1 jaar tijd en dit is wat...

Eliza kreeg 3 kinderen in 1 jaar tijd en dit is wat ze leerde

drie kinderen

Eliza kreeg in een jaar tijd drie kinderen: dochter Charlie in januari, zoons Jack & Wolfe in december. Ze deelt haar ervaringen als moeder van drie kinderen onder de twee.

De drie kinderen van Eliza werden allemaal geboren in 2016. In 11 maanden tijd was ze moeder van drie. Dochter Charlie was pas zes weken oud toen haar moeder en vader Ben haar broertjes verwekten. Niet helemaal gepland, maar hartstikke welkom.

Boterham met pindakaas als avondeten

,,Ik heb zo veel geleerd in het afgelopen jaar”, vertelt Eliza na het eerste jaar als moeder van drie tegen de Australische versie van Daily Mail. ,,Het belangrijkste is misschien wel dat ik relaxter ben geworden als het om het huishouden gaat.” Ze maakt zich ook niet druk om de momenten dat haar kinderen een boterham met pindakaas krijgen voor het avondeten. ,,Dan ben ik niet lui, maar gewoon praktisch.”

Ook zegt ze dat het gezegde ‘it takes a village to raise a child’ klopt. ,,Dat ik niet gek ben geworden, dank ik aan mijn partner, de opa’s en oma’s, tantes, ooms en vrienden.”

Echt wel pittig

Ze vindt het leven met drie kinderen af en toe echt wel pittig. Van de eerste zes maanden na de geboorte van de tweeling herinnert ze zich niet veel. Ze was helemaal leeg, maar nu heeft ze het gezinsleven steeds beter onder de knie.

En ze krijgt er naar eigen zeggen ook heel veel voor terug. ,,Ik vind het geweldig als ik zie hoe die drie met elkaar omgaan en dat ze langzaamaan steeds meer een band met elkaar krijgen. Ze houden van elkaar, dat is duidelijk.”

Lees ook: Eliza was 6 weken na de bevalling zwanger van een tweeling

Je kunt Eliza en haar gezin volgen op Instagram.

Origineel verscheen in december 2017. Laatste bewerking in maart 2023.

Foto: Eliza Curby