Home Nieuws Drie nichten tegelijk zwanger van tweeling na miskraam

Drie nichten tegelijk zwanger van tweeling na miskraam

nichten zwanger tweeling

Je zou bijna denken dat het geen toeval kan zijn, maar toch is het wel zo. Moeder Natuur heeft ervoor gezorgd dat drie nichten allemaal tegelijk zwanger zijn van een tweeling!

Melody, Courtney en Janeshia heten ze. Ze zijn officieel nichten van elkaar, maar sinds kort voelen ze zich bijna zussen. Janeshia was de eerste die deelde dat ze een tweeling verwacht. Courtney kwam twee weken later met hetzelfde nieuws. En toen was daar Melody als hekkensluiter: ook zij was zwanger van een tweeling.

Regenboogbaby’s

Extra bijzonder: ze waren allemaal uitgerekend in oktober, meldt WLBT.com, waar je ook foto’s van de nichten kunt zien. Melody van een jongen en een meisje: Legend en Truth. Courtney eveneens van een jongen en een meisje: Hendrix en Houstyn. En Janeshia van twee jongens: Karsen en Kasen.

Er was nog iets speciaals: de nichten kregen alledrie ‘regenboogbaby’s’. Zo noem je het als je een baby krijgt – of in dit geval baby’s – nadat de zwangerschap ervoor eindigde in een miskraam.

Nieuwe generatie

Melody, Courtney en Janeeshia hadden in de zwangerschap een chatgroep met z’n drietjes, waarin ze lief en leed deelden. ,,We praten over onze ervaringen tijdens deze zwangerschappen”, vertelde Janeshia. ,,En we bleken gewoon dezelfde arts te hebben!”, aldus Melody. De nichten kwamen ook regelmatig bij elkaar over de vloer.

,,Iedereen vroeg ons natuurlijk of er meer tweelingen in de familie zitten, maar niemand in onze directe familie heeft een tweeling”, aldus Courtney. ,,Wij begonnen zomaar uit het niets een hele generatie tweelingen!”

Lees ook: Welke werktitel had jij voor je tweeling?

Origineel gepubliceerd in augustus 2021. Laatste bewerking in oktober 2023.

Foto: Pixabay/Astrid Pereira