Home Zwanger Welke werktitel had jij voor je tweeling?

Welke werktitel had jij voor je tweeling?

werktitel tweeling

De Britse presentator Chris Evans gebruikte in de aankondiging van de geboorte van zijn tweeling hun werktitel: Ping en Pong! Hoe noemde jij je tweeling in de zwangerschap?

,,Ping en Pong zijn gezond en wel ter wereld gekomen”, liet Chris Evans in een verklaring na de geboorte van zijn tweeling weten. ,,Ping liet haar hoofdje zien om 22.10, Pong deed dat 12 minuten later”, aldus de trotse papa. Hij noemde zijn zoon en dochter dus liefkozend Ping en Pong toen zij nog in de buik van zijn vrouw zaten.

Jinek en Jolie

Wij hadden ook een werktitel, ofwel: een voorlopige naam voor ons ’tweelingproject’. Dat was Twix. Dat kwam zo: de werktitel van onze oudste was Pax. Niet naar de zoons van Angelina Jolie en Eva Jinek (die laatste was er nog niet eens), maar gewoon naar de kast van Ikea. Ons eigen bouwpakketje.

Geen idee meer wie op Twix kwam toen duidelijk was dat nummer twee samen met nummer drie kwam, maar het klonk wel logisch na Pax. Zeker gezien de dubbele dosis. Dus dat bleef het tot aan de geboorte. Daarna kregen onze dochters ieder een eigen naam hoor, don’t worry.

Ping en Pong kregen na hun geboorte trouwens ook allebei een andere naam: Boo en Walt. Toch wat beter dan Ping en Pong. 😉

Deel jouw werktitel!

Nu wel benieuwd natuurlijk naar jullie werktitel in de zwangerschap. Deel ‘m vooral onder de post op de Facebookpagina van TwinZine of op Instagram. Misschien kunnen we er zelfs een mooie top-10 van maken, ter inspiratie voor aanstaande tweelingouders.

Lees ook: Zó kies je namen voor je tweeling

Origineel gepubliceerd in september 2018. Laatste bewerking in mei 2021.

Foto: Pixabay