Home Nieuws Tweeling voor Enrique Iglesias en Anna Kournikova

Tweeling voor Enrique Iglesias en Anna Kournikova

Enrique Iglesias tweeling

Anna Kournikova en Enrique Iglesias zijn sinds zaterdag tweelingouders, meldt TMZ. De Russische oud-tennisster en de Spaanse zanger hebben een zoon en een dochter gekregen. 

De jongen en het meisje zouden zaterdag 16 december 2017 zijn geboren in het ziekenhuis in Miami. Hun namen: Nicholas en Lucy.

Nog een tweeling

Het was bekend dat de twee kinderen wilden. Maar Anna Kournikova (36) en Enrique Iglesias (42) zijn nooit loslippig geweest als het gaat om hun privéleven. Het was dus niet bekend dat ze een tweeling verwachtten.

Tweelingen komen voor in de familie van Enrique Iglesias. De vader van de Spanjaard, de eveneens beroemde zanger Julio Iglesias, heeft met zijn Nederlandse vrouw Miranda een tweeling.

Videoclip Enrique Iglesias

De knappe tennisprof, die ook modellenwerk deed, leerde de artiest in 2001 kennen. Ze speelde de hoofdrol in een van zijn videoclips, die voor het nummer Escape.

Het nummer werd een hit en het setje bleek dat ook te zijn, want sinds die tijd zijn de twee samen. Anna stopte twee jaar na hun ontmoeting met tennissen vanwege aanhoudende rugproblemen.

Lees ook: Tweeling voor George Clooney

Foto: Pexels/Eduardo Barrientos