Home Lijstje 6 voordelen van een eeneiige tweeling

6 voordelen van een eeneiige tweeling

voordelen eeneiige tweeling

Ze zijn natuurlijk niet precies hetzelfde, maar eeneiige tweelingen zien er in tegenstelling tot twee-eiige tweelingen vaak wel zo uit. Dat heeft zo zijn voordelen. 6 op rij!

  1. Met stip op 1 natuurlijk: je kunt mensen voor de gek houden! Leraren, vrienden, partners, kinderen, misschien zelfs ouders. Moet je op z’n minst een keer hebben geprobeerd natuurlijk, want wie kan dat nou?!
  2. Een eeneiige tweeling in dezelfde kleding is extra schattig (betekent overigens niet dat je dat altijd moet willen).
  3. Als je niet (altijd) hetzelfde bent gekleed, heb je een extra grote garderobe om uit te kiezen. Want dikke kans dat je als eeneiige tweeling dezelfde kleding- en schoenmaat hebt. Iedere dag ruime keuze.
  4. Aandacht! Eén ding is zeker: je valt meteen op als jullie samen ergens zijn. Moet je van houden natuurlijk. Maar je ontkomt er ook echt niet aan, dus probeer eraan te wennen.
  5. Je broer/zus ziet er exact hetzelfde uit. Geen concurrentie dus op dat gebied: jullie zijn hoe dan ook even knap! 😉
  6. Over eeneiige tweelingen bestaat nooit enige twijfel: dan ben je een échte tweeling. Ja, die twee-eiige tweeling natuurlijk net zo goed, dat weet jij ook wel. Maar dat ziet niet iedereen meteen. Bovendien zijn er nog mensen die denken dat bijvoorbeeld een tweeling die bestaat uit een jongen en een meisje helemaal geen tweeling kan zijn. De wereld van de tweelingen blijft voor een heleboel mensen best mysterieus!

Lees ook: Twee-eiig? Zes voordelen!

Origineel verscheen in december 2017. Laatste bewerking in maart 2023.

Foto: Wiebrig Krakau Fotografie