Home Nieuws Actrice Gabourey Sidibe zwanger van een tweeling

Actrice Gabourey Sidibe zwanger van een tweeling

Gabourey Sidibe

Tweelingnieuws uit showbizzland! Gabourey Sidibe is zwanger van een tweeling. De actrice, die voor een Oscar werd genomineerd voor haar rol in de film Precious, kondigde haar babynieuws met een grap aan.

“We vonden het tijd om onze katten wat meer verantwoordelijkheid te geven, dus geven we ze allebei een eigen baby om voor te zorgen”, schrijft Sidibe op haar Instagramaccount. “Double the babies, double the cats, double the fun!”

Hoe ver ze precies is, maakt de Amerikaanse (40) niet bekend, maar ze schrijft wel dat de tweelingbevalling snel volgt. Op de foto’s is te zien dat Sidibe en haar man ook al een kinderwagen hebben getest.

Precious

Gabourey Sidibe werd in 2009 beroemd dankzij haar rol als Claireece ‘Precious’ Jones in de film Precious. Ze speelt hierin een zestienjarige moeder van twee kinderen, allebei bij haar verwekt door haar eigen vader. Precious wordt ook nog eens mishandeld door haar moeder en wil aan haar ongezonde thuissituatie ontsnappen. De film won verschillende prijzen en Sidibe werd zelf voor haar rol genomineerd voor een Golden Globe én een Oscar.

De actrice maakte in november 2020 bekend dat ze zich had verloofd met Brandon Frankel. Gabourey Sidibe onthulde in december ’22 dat de twee een paar maanden na de verloving al zijn getrouwd, maar dat nieuws gewoon niet eerder hadden gedeeld met de rest van de wereld.

Lees ook: Deze bekende ouders hebben ook een tweeling

Foto: Instagram/@gabby3shabby