Home Nieuws Actrice Hilary Swank onthult namen tweeling

Actrice Hilary Swank onthult namen tweeling

Hilary Swank

Hilary Swank maakte in april 2023 bekend dat ze was bevallen van haar tweeling. De actrice, destijds 48 jaar, liet toen nog niets los over de namen van haar zoon en dochter. Dat heeft ze nu wél gedaan.

Swank is sinds 2018 getrouwd met Philip Schneider, die ze toen twee jaar kende. Samen kregen ze dochter Aya en zoon Ohm, zo weten we nu. Deze namen staan namelijk in het zand geschreven naast de twee kleintjes, die we op de rug zien. ,,Denken jullie baby’s ook dat zand eetbaar is?”, schrijft Swank in het bijschrift.

Twee kleine liefdes

,,Ik heb een drukke week vol talkshows voor de boeg, waarin ik meer ga delen over mijn nieuwe film en een leuke samenwerking. Maar ik bedacht me dat het nu wel een goede dag is om eerst eens de namen van mijn twee kleine liefdes met jullie te delen”, schrijft ze over de keuze om de namen bekend te maken op 14 februari, ofwel Valentijnsdag.

Swank, die Oscars won voor haar rollen in Boys Don’t Cry en Million Dollar Baby, vertelde tijdens de zwangerschap over haar vurige kinderwens: ,,Dit is iets wat ik al heel lang wil, moeder worden. En niet van maar één kind, maar van twee. Ik kan het niet geloven.”

Lees ook:
Hilary Swank bevallen van een tweeling
Deze bekende ouders hebben ook een tweeling

Foto: Instagram/Hilary Swank