Home Nieuws Inspiratie voor tweelingouders: de leukste foto’s van tweelingen in carnavalsoutfit

Inspiratie voor tweelingouders: de leukste foto’s van tweelingen in carnavalsoutfit

carnavalsoutfit

Vier jij carnaval? Dan kun je als tweelingouder wel wat inspiratie gebruiken, voor nu of vast voor volgend jaar. Ook als je het niet viert, zijn die tweelingen in carnavalsoutfit leuk om naar te kijken. Van lieve aardbeitjes en konijntjes tot olijke duo’s als Elsa & Olaf en Mario & Luigi!

Als tweeling kun je natuurlijk perfect twinnen met carnaval. Zat leuke duo’s te bedenken. Of misschien wil je juist wel precies hetzelfde pakje aan of eens iets heel anders dan je broer of zus. Het is hoe dan ook dubbel zo leuk om een tweeling in carnavalsoutfit te zien.

Geïnspireerd geraakt? Of op zoek naar een carnavalspak? Hier vind je heel veel carnavalskleding voor jong en oud en je hebt het vaak al de volgende dag in huis, dus last-minute shoppen is geen punt. Stuur je TwinZine wel even een fotootje met het resultaat? Heel benieuwd!

Liever meteen een foto met al die andere tweelingen/tweelingouders delen? Dat kan via de Facebookpagina van TwinZine! Je plaatst ‘m in de reacties onder deze carnavalspost. Kunnen we allemaal meegenieten.

Deze tweelingen in carnavalsoutfit zijn origineel gepubliceerd in februari 2020. Laatste bewerking in februari 2024.

Bekijk ook: De grappigste en liefste tweelingfilmpjes

Foto’s: met dank aan alle tweelingen/tweelingouders. Hoofdfoto: Martha