Home Nieuws Valentijnsdag: een flinke dosis tweelingliefde op je beeldscherm

Valentijnsdag: een flinke dosis tweelingliefde op je beeldscherm

Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag: de allerliefste foto’s van jullie tweelingen. Wedden dat je, zelfs als je niets hebt met de dag van de liefde, hiervan echt smelt? Geniet ervan!

Tweelingen die knuffelen. Tweelingen die kussen. Tweelingen die helemaal zen dicht tegen elkaar aan liggen of elkaars handje vasthouden door de pijlen van de bedden heen. Tweelingen in de sneeuw. Tweelingen in de zon. Tweelingen in alle seizoenen. In alle soorten en maten. Van allerlei leeftijden. En ook al zit je op je achttiende misschien niet meer dik te knuffelen (en doe je dat op Valentijnsdag al helemaal niet met je tweelingbroer of -zus, maar liever met een échte Valentijn), je zit wel zichtbaar te genieten als je samen bent. Mooi!

Échte tweelingen

O ja, het zijn dus foto’s van eeneiige tweelingen en van twee-eiige tweelingen. Jaja, ook heel veel foto’s dus van een jongen én een meisje. En dat – beste mensen die misschien nog niet zo goed zijn ingevoerd in de tweelingwereld – zijn ook échte tweelingen. Ze zorgen stuk voor stuk vaak voor ‘double trouble’, maar minstens zo vaak voor ‘double joy’. Daarom juist op Valentijnsdag – de dag van de liefde – een must om even door de plaatjes te scrollen voor een flinke dosis tweelingliefde op je beeldscherm.

Soms moet je even aanklikken om het volledige plaatje te zien, maar dan heb je ook wat. Met dank aan alle tweelingen en tweelingouders die hun foto’s hebben gedeeld naar aanleiding van de jaarlijkse oproep voor Valentijnsdag van TwinZine. 💞

Meer foto’s?

Er stonden nog meer fotogalerijen op TwinZine, maar die staan nog niet allemaal op de nieuwe site. Ik durf ook niet te beloven dat ik nog alle plaatjes van toen kan vinden. Maar ik doe mijn best en wie weet kun je over een tijdje toch weer vol nostalgie kijken naar al die tweelingplaatjes van vroeger.

Heb jij een liefdevol tweelingplaatje dat je graag wil delen? Mail dan naar TwinZine. Meer weten over de oorsprong en de betekenis van Valentijnsdag? Kijk dan hier.

Lees ook: 53 tips voor teksten op het geboortekaartje van een tweeling

Origineel gepubliceerd in februari 2022. Laatste bewerking in februari 2024.

Hoofdfoto: Marije & alle beeldrechten liggen natuurlijk bij de inzenders!