Home Nieuws Hilary Swank (48) bevallen van een tweeling

Hilary Swank (48) bevallen van een tweeling

Hilary Swank

Hilary Swank is bevallen van een tweeling. De 48-jarige actrice maakte in oktober 2022 wereldkundig dat ze in verwachting was van haar eerste twee kinderen.

Hilary Swank en haar man Philip Schneider hebben een zoon en een dochter gekregen, zo deelt ze via Instagram. ,,Het was niet makkelijk”, schrijft ze. Maar ze vond het alles waard en zit op een roze wolk: ,,But boy (and girl!) was it worth it. Posting from pure Heaven.”

Van Oscarwinnares naar moeder

Eerder vertelde Swank, die Oscars won voor haar rollen in Boys Don’t Cry en Million Dollar Baby: ,,Dit is iets wat ik al heel lang wil, moeder worden. En niet van maar één kind, maar van twee. Ik kan het niet geloven.”

Sindsdien deelde Hilary Swank zo nu en dan de mijlpalen in haar zwangerschap met haar Instagram-volgers. Ze schreef ook over het wonder dat een zwangerschap is. ,,Vrouwen zijn superhelden. Waar onze lichamen toe in staat zijn…? Ik heb er nog meer respect voor gekregen. Ik houd van vrouwen, dat heb ik altijd gedaan, maar nu denk ik: wauw, dit is wat wij kunnen!”

Niet de juiste partner

Dat ze pas op haar 48e moeder is geworden, is niet zozeer een bewuste keuze. Ze had het druk met haar carriere en de juiste partner kwam niet op haar pad. ,,Alle elementen moeten samenkomen op het juiste moment. Maar het is wel iets waar ik al van jongs af aan over heb nagedacht.”

Ze is sinds 2018 getrouwd met Schneider, twee jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet. Eerder was ze getrouwd met acteur Chad Lowe en kort verloofd met voormalig tennisprof Ruben Torres.

Lees ook: Deze bekende ouders hebben ook een tweeling

Foto: Instagram/Hilary Swank