Home Nieuws Katy Perry wilde dolgraag een tweeling

Katy Perry wilde dolgraag een tweeling

Katy Perry

Katy Perry zou maar wat graag een tweeling hebben. Althans, dat dacht de zangeres voordat ze moeder werd van een dochter, Daisy Dove. Intussen denkt ze er genuanceerder over.

Katy Perry en haar verloofde, acteur Orlando Bloom, werden in augustus 2020 ouders van de kleine Daisy. Niet lang daarna begon de zangeres alweer aan de opnames voor de tv-talentenjacht Americal Idol. Tijdens een van de audities gaven twee tienerzusjes aan dat ze precies een jaar schelen.

Daarop zei Katy, zo schrijft music-news.com: ,,Ik wilde altijd heel graag een tweeling. En toen had ik eindelijk één kind en had ik zoiets van: dat was ook een gekke gedachte.”

Beste baan van de wereld

Eerder zei Katy al tijdens een Instagram Live dat Daisy haar leven heeft veranderd. ,,Als je moeder wordt, moet je je daar gewoon op focussen. Niet omdat je niet van andere mensen houdt of dat er niets anders is in het leven, maar je wilt gewoon alleen nog maar een fantastische moeder zijn. De rest valt gewoon weg. Het is wel de beste baan van de wereld. Ik kan het iedereen die er klaar voor is aanraden.”

Lees ook: Nienke Plas was zwanger van een tweeling

Foto: Pixabay/ArtTower