Home Zwanger Niet 1, niet 2, maar 3 baby’s in deze buik!

Niet 1, niet 2, maar 3 baby’s in deze buik!

3 baby's

Maak jij wekelijks foto’s van je buik? Maria, die 3 baby’s kreeg, deed dat wel. Het resultaat is een mooie collage. Op de laatste foto’s moet ze haar buik ondersteunen.

Maria is in 2018 moeder geworden van Iben, Agnes en Filip. De Noorse, die getrouwd is met een Deense man en samen met hem destijds ook al een peuter had, deelt haar leven als drielingmoeder op Instagram. Hier plaatste ze de maanden dat ze zwanger was foto’s en filmpjes van haar zwangere buik. En die buik was, zoals je kunt verwachten met drie baby’s erin, groot!

Ruim twintig kilo

Maria droeg ruim twintig kilo extra met zich mee. Ze schrijft: ,,Ik ben zo blij dat we die foto’s hebben gemaakt, want deze collage laat echt zien hoe hard mijn buik is gegroeid. Het is gek om zo’n enorme buik te hebben en het is nog gekker dat-ie gewoon zo ver kan uitsteken zonder eraf te vallen”, grapt ze.

Een foto van de drieling van Maria vind je hier! En als je even verder neust op het account, zie je ook hoe het nu gaat met Maria en haar drieling.

Mooi filmpje of collage?

Heb jij ook zo’n mooie collage gemaakt of een filmpje waarop je jouw 2 of zelfs 3 baby’s in de buik ziet bewegen? En wil je de collage/het filmpje delen met TwinZine? Mail dan naar redactie@twinzine.nl

Lees ook:
Zwanger van een eenling en een tweeling: de verschillen

Origineel bericht verschenen in september 2018. Laatste bewerking in maart 2023.

Foto’s: Instagram/triplets_of_copenhagen