Home Nieuws Zwanger van een eenling, tweeling en drieling!

Zwanger van een eenling, tweeling en drieling!

drieling

Nog een keer zwanger? Teri durft er niet meer aan te beginnen. Stel nu toch dat het dit keer een VIERLING is? Ze is namelijk al moeder van een eenling, tweeling én een drieling!

Teri werd in 2008 voor het eerst moeder, van zoon Logan. Een aantal jaar later raakte ze opnieuw zwanger, dit keer van een eeneiige tweeling. Ze zou wederom zoons krijgen. Helaas haalde één van de jongens het niet, hij overleed bij de geboorte.

Enige tijd later besloot Teri dat er nog wel een kindje welkom was binnen haar samengestelde gezin met Mario, die ook nog twee zoons uit een andere relatie had. Dat het een drieling zou kunnen worden, was nooit in haar opgekomen.

Hopen op een meisje

Stiekem hoopte Teri dit keer op een meisje, na al die jongens in het gezin. De verrassing was groot toen bleek dat ze niet één maar drie kinderen erbij zou krijgen. Ook dit keer zat er geen meisje bij; ze kreeg wederom alleen maar jongens!

De kans om na een eeneiige tweeling weer zwanger te raken van een meerling is niet heel groot. Laat staan dat je spontaan een drieling krijgt na een tweeling en een eenling. De arts van Teri had het in haar carrière niet eerder meegemaakt. De drieling is begin maart 2018 geboren en gelukkig ging met deze kindjes alles goed.

Een zegen

Met de kinderen uit de eerdere relatie vormen ze nu een groot gezin. En daar blijft het wel bij. ,,Begrijp me niet verkeerd: nog meer kinderen mogen krijgen, zou een zegen zijn”, zei Teri kort na de geboorte van de drieling tegen WLS-TV. ,,Maar we vinden het wel mooi zo na dit drietal.”

Lees ook: Niet 1, niet 2 maar 3 baby’s in deze buik

Origineel verscheen in april 2018. Laatste bewerking in november 2023.

Foto: Unsplash/Camylla Battani