Home Nieuws Tweeling doet een DNA-test (en vindt de uitslag verrassend)

Tweeling doet een DNA-test (en vindt de uitslag verrassend)

tweeling DNA-test

Quinn en Aaron zijn bekende TikTokkers. De twee roepen altijd dat ze een twee-eiige tweeling zijn. Want, dat dacht hun moeder ook. Ze hebben nu maar eens een DNA-test gedaan.

DNA-test

Hoewel ze het zelf heel verrassend vinden, vind ik (Annemarie, oprichter van TwinZine) dat helemaal niet. Ik vond het juist altijd heel bijzonder dat ze zichzelf twee-eiig noemden, omdat ik daarvoor veel te veel gelijkenissen zie. Zo grappig dus om te zien dat ze zelf, en hun moeder ook, bijna in shock zijn van het nieuws dat ze eeneiig zijn.

Heel veel ouders denken dat hun eeneiige tweeling er heeeeeel verschillend uitziet, terwijl anderen twee dezelfde kinderen zien. En er zijn dus ook zat mensen die denken dat ze een twee-eiige tweeling zijn of hebben, terwijl dat niet zo is. Alleen een DNA-test biedt uitsluitsel.

#twintestthursday

Ben jij benieuwd wat andere tweelingen en tweelingouders denken over jouw tweeling? Doe dan eens mee aan de tweelingtest, ook wel bekend als #twintestthursday op het Instagramaccount van TwinZine. Je kunt een foto insturen via een persoonlijk bericht en dan deel ik de foto met de vraag wat mijn volgers daar denken: eeneiig of niet.

Lees ook:
Eeneiig/twee-eiig: een duidelijke uitleg
Tweelingzussen herenigd dankzij TikTok

Foto: Quinn & Aaron