Home Nieuws Deze tweeling kan heel goed knuffelen… en vechten

Deze tweeling kan heel goed knuffelen… en vechten

vechten tweeling

Waarom echt niet alle tweelingen samen in een bed slapen? Deze tweelingmoeder weet het wel. Haar dochters kunnen heel goed knuffelen… en vechten! Check het filmpje maar.

Tweelingmama Lauren deelt graag filmpjes van haar tweelingdochters Shiloh en Ever-Grace op TikTok. Maar dat levert haar ook kritiek op. Zo kreeg ze van haar kijkers kritiek op het feit dat ze haar dochters ’s nachts uit elkaar haalt.

Toch heeft ze daar een goede reden voor. De tweejarige lieverdjes houden namelijk wel van een robbertje vechten. En dat is, ook al denken veel mensen dat het altijd pais en vree is, wel vaker zo met tweelingen. Ze zitten immers heel veel op elkaars lip en dat levert soms, zeker als ze nog klein zijn, weleens wat frustratie op.

Haren trekken

Speciaal voor haar kritische volgers deelde Lauren een video over hoe het eraan toegaat als haar schatjes wel samen slapen. Je ziet de peuters dan heerlijk knuffelen en vervolgens escaleert de boel en ontstaat er een heuse twin fight.

Shiloh en Ever-Grace bijten elkaar, trekken aan elkaars haren en slaan elkaar. “Ja, ze houden van elkaar”, zegt Lauren. “Maar ze vechten net zo hard.”

Herkenbaar?

Vandaar het filmpje dus, wat wellicht herkenbaar is voor meer tweelingouders.

Check ook: Samen slapen of apart? Vijf tips!

Bron: Daily Mail