Home Nieuws Tweelinghumor: inspiratie voor 1 april

Tweelinghumor: inspiratie voor 1 april

tweelinghumor

Yes, het is 1 april en dat betekent tijd voor tweelinghumor. Zeker als eeneiige tweeling kun je zo veel leuke grappen uithalen. Deze tweelingen geven vast het goede voorbeeld.

Wordt het chocopasta op je toiletrol of een portemonnee aan een touwtje? Waar ga jij voor op deze 1 april, dé dag van de grappen en de grollen? Als je een eeneiige tweeling hebt of bent, is er echt genoeg te verzinnen.

Wie is nu wie?

Zo deelde ik (Annemarie, oprichter van TwinZine) in 2020 in de appgroep van de klas van mijn meiden twee foto’s met de vraag of de klasgenoten nog wisten wie wie was? We zaten immers een paar weken thuis met z’n allen. Er werd flink geraden, maar het enige juiste antwoord was dat het twee foto’s van slechts één van hun klasgenotes was. Ik had namelijk een foto van mijn ene dochter twee keer gedeeld, de ander stond er dus helemaal niet op.

Mijn dochters vonden het zelf ook heel leuk om te doen, maar zelf zijn ze (gelukkig) nog niet op het idee gekomen om anderen te foppen. Ben benieuwd of ze het ooit bij ons als ouders gaan proberen. En of we er dan intrappen.

Verwarrend

De tweelingen uit het filmpje hebben weer een totaal andere grap bedacht. Hun tweelinghumor werkt ook heel goed (en verwarrend).

Zelf een grap uitgehaald of gezien die je wilt delen? Dat kan onder de post op de Facebookpagina. Of mail naar redactie@twinzine.nl

Check ook: 1 april: tijd voor tweelinghumor

Origineel verscheen in maart 2021. Laatste bewerking in april 2022.

Video: YouTube/EvenOut