Home Nieuws Het is 1 april: tijd voor tweelinghumor!

Het is 1 april: tijd voor tweelinghumor!

1 april tweelinghumor

Het is 1 april! En als eeneiige tweeling kun je natuurlijk echt de allerbeste grappen uithalen. Als je ook een megagoeie tweelinggrap hebt uitgehaald, hoort TwinZine dat graag!

Zou jij alleen al een eeneiige broer of zus willen hebben, zodat je iedereen kan foppen op 1 april? Dat snappen wij wel. Het is zeker op de dag van de grappen en grollen ideaal. Als je dus zelf een eeneiige tweeling bent, of je hebt er eentje, kun je een van de grappen uit het filmpje naspelen. Of zelf iets bedenken.

Herkomst 1 april

Ben je benieuwd naar de herkomst van 1 april? Check dan even de Wikipediapagina over deze dag. Daar lees je ook allerlei voorbeelden van grappen door de jaren heen.

Ook leuk: als het nieuws over je geboorte wordt gezien als goede grap, maar je gewoon echt samen met je tweelingzus op de wereld bent gekomen op die dag. Je leest dat verhaal hier.

Goede grap delen?

Misschien heb je zelf een heel goede grap uitgehaald of gezien die je wilt delen? Dat kan onder de post op de Facebookpagina. Of stuur een bericht of filmpje naar redactie@twinzine.nl

Check ook: Tweelinghumor: inspiratie voor 1 april

Origineel verscheen in april 2019. Laatste bewerking in april 2024.

Video: YouTube/Just For Laughs gags