Home Nieuws Tweelingzussen vieren 100e verjaardag met prachtige fotoshoot

Tweelingzussen vieren 100e verjaardag met prachtige fotoshoot

100e verjaardag

Speciaal voor hun 100e verjaardag regelde fotografe Camila Lima een fotoshoot voor tweelingzussen Maria en Paulina. Ingrediënten: bloemenkransen, tutu’s en taart.

De dames werden voor de shoot helemaal gestyled. Hun haar en make-up werd gedaan, ze kregen een roze en een blauwe tutu aan en deden bloemenkransen op hun hoofd. Daarna mochten ze plaatsnemen in een decor van zoetgekleurde bloemen en accessoires. Ook werden er foto’s gemaakt van de twee in een ‘gewone’ feestjurk.

Cakesmash

De modellen voor een dag kregen een roze en een blauwe taart, zoals je ze wel ziet bij cakesmash fotoshoots die regelmatig voor eenjarigen worden georganiseerd. Op elke taart stonden kaarsjes in de vorm van de cijfers 100.

Maria en Paulina vieren zaterdag samen met hun gezinnen hun 100e verjaardag. Meer zien van hun shoot? Camila stuurde TwinZine een heleboel foto’s toe, maar we kunnen er helaas niet meer kwijt. Gelukkig kun je de rest van de prachtige plaatjes van de stralende zussen hier zien!

Update 2019

TwinZine vroeg fotografe Camila of ze nog contact heeft met Maria en Paulina en dat heeft ze. Ze zijn allebei nog in leven en Camila liet weten dat de tweelingzussen dus intussen maar liefst 102 jaar oud zijn!

Lees ook: Ook deze Nederlandse tweelingzussen hebben hun 100e verjaardag gevierd

Foto’s: Camila Lima