Home Nieuws Zwanger van een tweeling… op de eerste date!

Zwanger van een tweeling… op de eerste date!

eerste date

Het was haar eerste date in zes jaar tijd, maar Rebecca had nooit kunnen bedenken dat het zo legendarisch zou worden. Ze raakte die avond namelijk zwanger, van een tweeling! 

Rebecca ontmoette Richard tijdens een feestje op oudejaarsavond. ,,Hij was knap en aardig, maar ik was niet op zoek naar liefde”, vertelt de Britse Rebecca aan The Sun. ,,Ik kwam net uit een relatie van zes jaar en was happy single.” Maar een paar dagen na die avond kreeg ze een berichtje van Richard. Maandenlang stuurden de twee elkaar berichten en belden ze veel.

Cocktails en zwangerschapstesten

Vier maanden na de eerste ontmoeting, hadden ze hun eerste date. Ze dronken cocktails en van het een kwam het ander. ,,De volgende ochtend zeiden we voor het eerst ‘ik hou van jou’ tegen elkaar. Richard vroeg haar een paar dagen later al ten huwelijk. Rebecca besloot nu ze in een relatie zat maar meteen even langs de huisarts te gaan om anticonceptie te regelen. De dokter vroeg of ze zeker wist dat ze op het moment niet zwanger was.

Voor de zekerheid deed Rebecca een test. En nog vier. Allemaal positief… ,,Ik kon het niet geloven.” Ze reed meteen naar het huis van Richard, op dat moment al vader van twee kinderen uit een vorige relatie, en vertelde hem het nieuws. Hij wilde toch al zijn leven met haar delen, dus gingen ze meteen samenwonen. Maar toen Rebecca acht weken zwanger was, leek het mis te gaan. ,,Ik dacht dat ik een miskraam kreeg, maar ik bleek nog steeds zwanger te zijn. Ik was in shock toen we twee hartjes zagen kloppen op het scherm. Zwanger van een tweeling en dan ook nog van een man die ik pas net kende!”

Nog steeds verliefd

Rebecca en Richard kregen na een spannende zwangerschap twee gezonde jongens, Thomas en Christopher, die intussen achttien jaar zijn. Het stel is nog steeds samen. ,,We zijn nog altijd gek op elkaar. Ik zou niet meer van hem kunnen houden dan ik al doe”, aldus Rebecca tegen The Sun. ,,We zijn trots op waar we nu staan, want het had ook heel anders kunnen lopen als je op de eerste date al zwanger raakt.”

Foto’s van het paar en hun kinderen zien? Klik hier.

Lees ook: Oeps, kort na eerste date zwanger van een tweeling

Origineel verscheen in juni 2019. Laatste bewerking in maart 2023.

Foto: Pexels/Amina Filkins