Home Lijstje 7 dingen die je leert van een vakantie met een peutertweeling

7 dingen die je leert van een vakantie met een peutertweeling

vakantie peutertweeling

Op vakantie met een peutertweeling: is dat te doen? Tweelingmoeder Carlijn is net terug van een reisje naar de zon met haar dochters. Ze deelt de zeven lessen die zij leerde.

✅ Dat 25 rompers meenemen géén overbodige luxe is. Eén ijsje en je kunt ze gaan omkleden.

✅ Dat je peuters een ijsje ontzeggen op vakantie kindermishandeling is.

✅ Dat je – als je de boel een beetje gezellig wil houden – het beste al je principes voor een week opzij kan zetten. En dus geef je ze elke dag een ijsje.

✅ Dat je eten snel naar binnen schuiven het nieuwe dineren is.

✅ Dat het echt geen kwaad kan om op dag vier – na drie avonden geschreeuw – de iPad op tafel te toveren. Weg principes, maar je kunt wel je eten in iets lager tempo naar binnen schuiven. Beter voor de sfeer, beter voor de spijsvertering.

✅ Dat een koffer vol leuke rokjes en jurkjes totale onzin is. Als je tenminste niet in je blote kont wil staan omdat je moet bukken om peuter 1 op de schommel te zetten en daarna je handen in de lucht te gooien om peuter 2 van het klimrek te tillen.

✅ Dat een vakantie met twee baby’s PEANUTS is in vergelijking met een vakantie met een peutertweeling. Maar ach… gezelligheid gaat boven peanuts. En ik zou zo weer gaan!

Meer zien en lezen van Carlijn en haar mooie meiden? Volg ze dan op Instagram!

Lees ook: Slapen op reis – 4 tips voor je tweeling

Origineel gepubliceerd in juni 2017. Laatste bewerking in juli 2023. (Carlijn d’r peuters zijn dus al even geen peuters meer ;-))

Foto: Carlijn