Home Tips Het leukste speelgoed voor tweelingen

Het leukste speelgoed voor tweelingen

speelgoed

Als tweelingouder is het extra leuk als je speciaal speelgoed vindt om aan je tweeling, of grote broer of zus, cadeau te doen. TwinZine tipt jou een aantal van die topcadeaus.

Sylvanian Families: Je kunt hiermee echt helemaal los, want in de Sylvanian Families zitten tal van tweelingen. Muizen, katten, egels, honden, beren en konijnen. You name it!
Playmobil tweelingmama: deze kocht ik (oh nee, Sinterklaas!) eens voor mijn meiden. Extra leuk als je zelf een tweeling bent om te spelen met een tweelingmoeder en haar baby’s. Mijn dochters waren wel enigszins teleurgesteld dat het jongensbaby’s (volgens henzelf) zijn…
Speelgoedfiguren: Schleich maakt prachtige speelgoedfiguren en heeft ook een tweeling in het assortiment. Met de hand beschilderd en niet geschikt voor hele kleine kinderen, maar het staat wel vast leuk in de kast (hoog en droog). De tweeling is eeneiig en houdt elkaar vast.
Zwangere barbiepop: Steffi, zo heet de aanstaande tweelingmoeder, is zwanger van een tweeling. Deze pop lijkt me heel leuk voor mijn dochters, maar nog niet gekocht en uitgeprobeerd dus. Ook te koop van Steffi: een zeemeerminmama met haar tweeling.
Buggy voor twee poppen: hoe leuk is het om net als je moeder doet of deed met een dubbele wagen te lopen? In deze buggy passen twee poppen. Als je een wat sjiekere versie wilt, kun je hier kijken.
Poppen stapelbed: zoek maar even op poppen en stapelbed en je komt allerlei leuke bedjes tegen waarin de poppen van jouw tweeling samen kunnen slapen. Deze ziet er ook nog eens heel leuk uit. Maar als je er iets minder aan wilt uitgeven, is dit ook een goede optie. Mijn dochters hebben dit bed, maar dan helemaal in het wit.
Tweeling eetstoeltje: nog iets voor de poppen van je tweeling, of de tweelingpoppen van je kind. 😉 Hiermee kunnen ze tegelijk aan tafel!

Tips?

Ik heb enorm hard gezocht en ook eens tips gevraagd aan andere tweelingouders, daarmee is dit een mooie lijst geworden. Mis jij toch speelgoed om cadeau te doen (geen boek, dat is een ander lijstje), laat het dan even weten via redactie@twinzine.nl Dank vast!

PS:

Denk jij nu: leuk hoor al die linkjes naar het speelgoed, maar waarom doet ze dat? Ik leg het je even uit. Ik word niet betaald voor mijn artikelen, maar besteed wel tijd aan het zoeken naar informatie en het delen van die informatie. Dat doe ik soms met affiliate links, zoals je dat noemt: als jij erop klikt en uiteindelijk iets koopt, krijg ik een piepklein percentage van die aankoop van Bol.com als dank voor het doorverwijzen. Het kost jou niks en je artikel wordt er niet duurder van, maar als jij het net als nog een heleboel anderen doet, heb ik er toch een klein beetje profijt van en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Lees ook: De beste tips om met je tweeling te fietsen

Origineel verscheen in december 2020. Laatste bewerking in december 2022.

Foto: TwinZine