Home Persoonlijk Zwanger van een tweeling na een miskraam

Zwanger van een tweeling na een miskraam

miskraam tweeling

Annemarie raakte zwanger van een tweeling, nadat ze eerder een miskraam had gekregen. Dubbel geluk! Toch voelde dat voor haar niet meteen zo. Ze schrok juist ontzettend!

Het hele verhaal over mijn zwangerschap na de miskraam lezen? Dat kan, alleen niet hier op TwinZine.nl. 😉 Want ik – Annemarie, oprichter van TwinZine, en moeder van een zoon en eeneiige meisjes – schreef deze blog over de nogal onverwachte ontdekking van mijn tweelingzwangerschap speciaal voor Mamaplaats.

Klein voorproefje

Vast een klein voorpoefje dan: ,,Grappig genoeg dachten man en ik allebei ongeveer hetzelfde toen we het echobeeld op het scherm zagen verschijnen: de baby is stuk! We zagen namelijk ineens veel meer dan een minibaby, maar onze hersenen konden het niet meteen plaatsen. 

De echoscopist begon te lachen en zei: ‘Het zijn er twee!’ Ik begon te huilen en vroeg: ‘Hoe kan dat nou?’ Ik was zo enorm in shock, want de vorige keer zat er toch maar één baby?”

Linkje zwanger na een miskraam

Even klikken op deze link naar het hele artikel op Mamaplaats over zwanger na een miskraam als je benieuwd bent naar het hele verhaal.

Veel liefs! 💋

Lees ook:

Zwanger van een tweeling – tranen voor grote broer
Vrouw met hartvormige baarmoeder krijgt tweeling
Is een tweeling altijd te zien op een echo?

Foto: TwinZine