Home Opvoeden Tweelingproblemen: altijd álles samen delen

Tweelingproblemen: altijd álles samen delen

tweeling alles delen

Als tweeling moet je veel samen delen. Dat is niet altijd even makkelijk, ook niet als je allang geen baby, dreumes of peuter bent. Check deze video van Quinn en Aaron maar.

Je speen, je eten, je speelgoed, je ouders, je vrienden en waarschijnlijk heb je als tweeling ook weleens een bed gedeeld. Delen is voor tweelingen heel gewoon, maar dat betekent niet dat het altijd vanzelf gaat. Tweelingouders weten precies wat we bedoelen.

Sterren op TikTok

Quinn en Aaron weten dat ook. Voor de tweelingbroers, sterren op TikTok, is het een hele uitdaging om ook als tieners nog alles te moeten delen. Maar ze doen het wel. Voor 24 uur dan. Je ziet hieronder hoe dat bevalt (of niet).

De twee broers hebben naast de video over het delen al heel veel grappige vlogs online gezet. Zo doen ze ook regelmatig challenges. Wil jij meer zien van deze tweeling? Check dan hun kanaal op YouTube (linkje onderaan dit artikel).

Beroemde tweelingen

Meer lezen over beroemde tweelingen? Op TwinZine lees je over beroemdheden van wie je niet eens wist dat ze een tweeling zijn. Of raad jij ze wel allemaal goed? Ook lees je op TwinZine over bekende tweelingouders.

Video: YouTube/Quinn en Aaron Bezemer